tiistai 7. elokuuta 2012

Hukassa ilman kameraa :(

... ja postauskin tosi vähäkuvainen, mutta koittakaa kestää :(

Miss u, honey <3 :'(

Perjantaina (3.8.) oli siis aamupäivä teoriaa ja päästiin jo kymmenen jälkeen koulusta (tunnin olisi siis pitänyt loppua 11.30...) Oli kyllä yhtä tuskaa istua paikallaan kuuntelemassa kaksi tuntia, mitähän siitäkin sitten tulee kun pitää lukiossa istua 8 tuntia...
Kotona pääsin viemään äitin kauppaan ja loppuilta taisi mennä tv:n ääressä lagaillessa.

ox-r V.H. Al-Yazi BE 07/2012

Lauantaina (4.8.) lähdettiin aamupäivällä Savijärvelle valjakkokisoihin, koska Tiia oli pyytänyt kuvailemaan kun on groomaamassa Yazia. Oma kamera on siis edelleen huollossa, joten hain Tiian videokameran, jolla kuvailin parhaan taitoni mukaan (täytyy kyllä sanoa, ettei tuo videokuvaaminen oo ihan mun juttu, paljon varmempi olo kuvia kuvatessa :D ) Äiti ja Jenni änkesivät mukaan, mutta eivät sitten kuitenkaan kauaa viihtyneet vaan heti Yazin suorituksen jälkeen alkoi hirveä hoputus lähteä kotiin. Niimpä kävin viemässä kameran Tiialle ja sitten suunnattiin kotiin.


Ilta meni mun kaappeja tyhjentäessä ja ei voi muuta sanoa kun huh huh. Miten sitä ihminen hamstraakin kaikkea turhaa, joilla täyttää kaappinsa. Ei edes lopulta jaksettu tyhjentää kun vain yksi kaappi (joka kylläkin on kahden kokoinen) ja päätettiin jättää loput kaksi ja yläkaapit toiselle päivälle.

Sunnuntaina (5.8.) oli myös tarkoitus lähteä Savijärvelle, mutta äiti ei tahtonut toisena päivänä lähteä mukaan eikä myöskään antaa autoa yksin mun käyttöön. Sen sijaan lähdettiin sitten kaupungille etsimään hyllyä mun ja Lauran huoneeseen ja Jyskistä löydettiinkin sitten ihan kiva hylly. Päätettiin kuitenkin käydä vielä katsomassa Vaihtokalusteen valikoimaa, mutta se olikin kiinni. Äiti sitten soitteli Jyskiin, että ostettaisiin se hylly, mutta eipä ollutkaan niin helppoa. Olisi kuulemma pitänyt paikan päällä maksaa vähintään 10 % hinnasta, eli tilausta ei voinut hoitaa puhelimessa. Aiemmin kaupassa olivat sanoneet, että tilaavat vain joka viikon maanantaina, eli jos nyt sunnuntaina pyytää tilaamaan, tilaavat silloin maanantaina ja menee kaksi viikkoa toimitukseen. Jos taas menee vasta maanantaina pyytämään tilausta, menee tilaus seuraavalle maanantaille, jolloin toimitus menee kolmen viikon päähän. Elikkä tultiin sitten siihen tulokseen, että Jyskistä ei hyllyä ainakaan osteta, täytyy ensi viikonloppuna lähteä sinne Vaihtokalusteeseen ja luottaa, että sieltä löytyy parempi hylly :)
Ilta meni sitten loppujen kaappien tyhjentämisessä.

Maanantaina (6.8.) Rimma tuli aamusta hakemaan mut ja suunnattiin Harjuun. Harjussa eka tunti oli yritystaloutta. Koska lukujärjestys oli muuttunut edellisenä iltana seitsemän aikaan (alkuun meillä piti alkaa vasta 12.30, nyt alkoikin jo 10), eivätkä kaikki olleet muutosta huomanneet, ei oikein aloitettu edes aiheesta puhumista. Eli toisin sanoen oltaisiin ihan hyvin voitu tulla kouluun vasta puoli yhteen eikä oltaisi mistään paitsi jääty.
Ruuan jälkeen oli opinnäytetyön tunti. Mitään uutta ei oikeastaan pohdittu, lähinnä sitä onko mitään hoidettu ennen lomaa. Ja todettiinpa se, että ne kansalliset koulukisat on kolmen viikon päästä, että pitäisi vissiin tehdä asian eteen.
Viimeinen tunti oli taidetta, jossa alettiin suunnittelemaan luokkalehteä. Jokaiselle keksittiin joku juttu, mikä lehteen pitää kirjoittaa. Mun pitäisi keksiä joku hevosjuttu Harjun hevosista. Jutun kirjoittamisen lisäksi toimin tietysti valokuvaajana. Täytyy nyt toivoa, että kaikilla riittää intoa lehden tekoon loppuun asti, jotta saadaan aikaan hieno lehti :)

Tiistaina eli tänään meillä piti olla koko aamupäivä ajoa, mutta odoteltiin opettajaa puoli tuntia ja kun ei vain näkynyt päätettiin lähteä kämpille. Eipä ole näkynyt poissaoloja wilmassa, mutta huomenna samaisen opettajan ajotunnit, joten saa nähdä tuleeko jotain sanomista :D
Rp-r Bacardi 06/2012


Iltapäivällä oli ratsastusta ja mun ratsuna oli Laikku. Tunnilla mentiin kiemurauria ja laukat ympyröillä, ei mitään erityisen haastavaa, mutta hiki tuli hiostavan ilman ja maneesin takia. Laikku oli ihan kiva, mutten oikein ehtinyt saada siihen mitään tuntumaa, kun tunti oli niin löysä. Huomaa kyllä, että Seppäsen tunnit on vähän eri tasoa kuin muiden opettajien pitämät...
Omaa istuntaa tarkaillessani totesin, että pitää opetella taas ratsastamaan pidemmällä jalustimella, kevään estetreenit vissiin jättäneet takaraivoon tottumuksen, että jalustimen pitää olla lyhyempi. Lisäksi oikea jalkani vammailee edelleen. Keväällä sain saappaat jalassa jalan rennoksi ja niin, ettei varpaat sojotelleet sivulle, mutta tänään saappaista huolimatta sojotteli varpaat ihan mihin sattui enkä oikein saanut asiaa korjattuakaan. Täytyypä alkaa taas kiinnittää erityishuomiota tuohon oikeaan jalkaan.



Tällä viikolla olisi vielä luvassa melko paljon ratsastusta, vähän ajoa ja jonkun verran teoriaa.
Kovasti toivon, että Kar-Fotosta soittelisivat ennen perjantaita, että kamera olisi tullut, mutta vähän epäilen. Vasta viime perjantaina tuli arvio tarvittavista korjaustoimenpiteistä (komentokiekon mekanismien korjaus, takakuoren vaihto, rungon puhdistus ainakin niitä mitä nyt muistan siitä listasta mitä mulle luetteli), joten eiköhän se mee ainakin seuraavalle viikolle. Saisi nyt ainakin 17. päivä mennessä tulla, että pääsee silloin 18. päivä kuvailemaan meidän Dinaa koiranäyttelyissä :)
Huomaa kyllä, että kamera on aika tärkeä osa mua, koska oon jotenki koko ajan iha hukassa ku sitä ei oo. Huomaan katsovani asioita paljon enemmän miettien millaiselta se näyttäisi kuvassa ja koko ajan tekisi mieli tarjoutua jotakin lähteä kuvaamaan. Tässä jo leikittelin ajatuksesta ostaa uusi kamera ja jättää nykyinen kakkoskameraksi, mutta uudelta kameralta vaatisin jo niin paljon enemmän, ettei se nyt tässä tilanteessa ole ihan fiksu ajatus. Niin kauan kun nykyinen kulta vain kestää käyttöä, se saa kyllä ollakin käytössä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti