torstai 6. syyskuuta 2012

Hyvästi Canon ja tervetuloa takaisin Nikon ♥

Perjantaina (31.8.) tylsän lukiopäivän jälkeen tultiin Harjuun, jossa odottelin kun Sanni kävi ratsastamassa heppansa. Kävin myös muutaman kuvan nappaamassa, pitihän sitä nyt vikat kuvat Canonilla ottaa... -.-'
Pv-t Omiya

Sitten lähdettiin kotia kohti ja Sannin kyydillä siis pääsin. Täytyy sanoa, että harvoin pelottaa auton kyydissä, mutta Sannin kyyti oli kyllä aika hurjaa... Motarilla ennen Kulloota Sanni puhui puhelimessa ja tokaisi yhtäkkiä "ohoh, mä ihmettelin ku kaikki autot tuntuu näin hitailt mut ehk se on ymmärrettävää jos me mennää 160 km/h"... Noh, hengissä selvisin ja menipähän matka nopeasti...
Kotona kerjäsin äitiltä heti auton avaimet ja lähdettiin Jennin kanssa kaupunkiin. Hain mussukan huollosta ja kyllä se oli kiva pidellä käsissään taas Nikonia <3 Sitten mäkkärin kautta kotia :P
Mussukka tuli kotiin <3
© Jenni Wallin


Lauantaina (1.9.) lähdettiin päivällä kaupunkiin, Jenni heitettiin matkalla kaverilleen. Käytiin tutustumassa Länsirannan uusiin kauppoihin, Tigeriin, Cubukseen, H&M:n ja Seppälään. Muualta en löytänyt mitään, mutta Cubuksesta tarttui mukaan huppari, college-housut, kahdet farkut ja kaksi toppia. Harvoin tulee noin runsaasti shoppailtua, mutta nyt löytyi ainakin kauppa, johon menen toistekin. :)
Käytiin vielä keskustassa, kun Laura halusi käydä Lindexissä, josta ei kuitenkaan löytänyt mitään. Käytiin sitten cittarissa ostamassa limua ja sipsejä. Sitten kotia kohti, matkalla haettiin Jenni Sandralta. Koin järkytyksen kun Sandralle menevällä kapealla hiekkatiellä tuli vastaan auto! Huhhhuh, onneksi meidän tie on leveä :)
Illalla oli tarkoitus lähteä Siriä katsomaan, mutta koska ulkona satoi vettä ja olo tuntui jo valmiiksi kipeältä, joten pistin Ellulle viestiä, että jätetään toiseen kertaa. (Ellu totesi seuraavana päivänä, että turhaa oltaisiin mentykin kun Siri oli rokotettu...) Niimpä ilta meni saunoessa ja hölläillessä ;)

Sunnuntaina (2.9.) päätin tarttua kameraan, mutta ennen sitä pyysin Jenniä ottamaan musta ja mussukasta muutaman kuvan. Kivoja kuvia tulikin ja joku niistä varmasti päätyy seuraavaan ulkoasuun, kunhan saan vähän uutta materiaalia Siristäkin siihen :)
Mie ja Nikon <3
© Jenni Wallin

Vähän aikaa kuvailin pihalla maisemia, mutta sitten lähdettiin äitin ja koirien kanssa Ellulle Tassua ja Tiltua kuvailemaan. Aluksi kuvailin Ellun pihalla, mutta sitten mentiin metsään, jossa oli kiva metsäpolku ja hienot kalliot. On se hassua, että koko ikänsä on kylällä asunut ja tuollaisestakaan paikasta ei ollut hajuakaan. Kuvista tuli kyllä tosi kivoja, meidänkin koirat olivat ihan innoissaan kun saivat vähän vapaana juoksennella. Dinakin innostui Tiltun kanssa riehumaan :) Ainoa kuvaamista häiritsevä seikka oli polkua reunustavat korkeat heinät, jotka olivat häiritsevästi tiellä pikkuisia koiria kuvaillessa :D
Tappitaivalen Ametisti "Tiltu", Dina ja Tiltu, Jaxonville Paula Punapippuri "Tassu"

Cadinan Nadja "Nana" ja Cadinan Oili "Dina"


Rimman Bemari :)
Sitten olikin aika mennä kotiin syömään ja odottelemaan Rimmaa. Ja sitten kohti Harjua. Karhulan kohdalla puhuttiin jotain siitä, kuinka Rimman bemari on niin kiva ajaa ja yhtäkkiä Rimma tokaisikin "haluutko ajaa Haminasta Harjuun?". Vähän aikaa olin aika hämmästynyt kun noin yhtäkkiä tuli, mutta totesin sitten, että kaipa sitä voisi koittaa. Ja Haminassa eikun kuskin vaihto ja nyt saan lisätä ajettujen autojen listalle bemarinkin ;) (Ford, Skoda, Volvo, Audi, Renault ja BMW kuuluvat nyt sille listalle ;) ) Ihan kiva se oli ajaa, tuntui vaan tosi isolta, kun se on sellainen sotalaiva :D Koulutilantien risteykseen tultiin vähän vauhdilla, kun se risteys tuli jotenkin tosi äkkiä, enkä ehtinyt tajuta alkaa jarruttamaan heti. Mutta tiellä pysyttiin ja sehän on tärkeintä ;)

Maanantaina (3.9.) aamu alkoi klo 8 taiteella ja kulttuurilla. Nukuin yöllä tosi huonosti, flunssa iski täysin muhun silloin illalla ja en sitten saanut tukkoisen nenän takia nukuttua paljon ollenkaan. Viiteen asti oli uni tosi katkonaista, sen viimeisen kolme tuntia nukuin sitten ihan kunnolla. Mutta vähän oli väsyneet fiilikset kun piti puolitoista tuntia kuunnella höpöhöpötädin tarinoita.
Seuraava tunti oli opinnäytetyötä, jossa katseltiin jonkun toisen kansallisista koulukisoista tehtyä opinnäytetyöraporttia ja pohdittiin miten me lähdetään omaamme tekemään. Päätettiin aloittaa sillä, että jokainen esittelee kirjallisesti oman työnsä ja kirjoittaa ajatuksiaan kansallisista. Mä tulin siihen tulokseen, että kaipa se pitää omaan koneeseen se office-paketti ladata, kun ei nuo koulun koneet edes löytäneet tikkua, johon olin niitä kuvia laittanut.



Jokohan alkais olla vaatetus kohillaan?


Sh-t Harjun Helinä 06/2012

Ruuan jälkeen meillä oli neljä tuntia ravihevosenajoa - ja ulkona satoi kaatamalla. Noh, ei muuta kuin asianmukainen varustus (kuten kuvassa näkyy) ja menoksi. Siellä oli niin monta ajoryhmää kerrallaan, että meidät laitettiin ajamaan pareittain (mikä oli kyllä ihan hyvä tän mun käden takia). Rimman kanssa ajettiin sitten Helinällä. Ajettiin raviradalla ja ekat viitisen (?) kierrosta meni ärsyttävästi madellen, kun meidän luokan "hissukat" ajoivat edellä lämpösillä, eivätkä vaatineet niiltä tosi kevyttä hölkkää reippaampaa vauhtia. Meidän "hurjapäiden" suokit alkoivat käydä kuumana kun koko ajan piti pidätellä. Sitten onneksi vaihdettiin ja päästiin suokkien kanssa edelle. Helinäkin muuttui paljon kivemmaksi ajaa, kun ei tarvinnut koko ajan olla hidastelemassa. Kun sai mennä vapaammin, meni pidätteetkin läpi ihan pelkällä sormien jännittämisellä. Loppuun meidät käskettiin ajamaan kahdeksikkoa etusuoralla, aluksi se oli aika vaikeaa kun tuntui, ettei kukaan ollut ihan kartalla mitä meidän pyydettiin tekevän :D Mutta kun tajuttiin, alkoi sujua tosi hyvin. Helinä oli kyllä tosi kiva ajaa, heti kun päästiin edelle ja päästiin edes ravaamaan :)
Illalla pääsin Rimman kyydillä Haminaan apteekkiin ostamaan nenäsuihketta. Seuraava yö menikin sitten paljon paremmin nukkuessa, kun pystyi jopa hengittämään.

Tiistai, keskiviikko ja torstai (4.-6.9.) on menneet lukiossa. Eipä siinä mitään ihmeellistä kerrottavaa ole, kipeänä on ollut vähän hankala keskittyä tunneilla, mutta nyt loppuviikkoa kohden on alkanut jo olokin kohentua sen verran, että alkaa keskittyminenkin parantua.

Tänään torstaina (6.9.) kävin koulun jälkeen kuvailemassa Niinaa ja Kekeä. Kuvista tuli ihan kivoja, vaikka synkkä sää vaikeutti kyllä kuvaamista kentällä. Yksi hauska pääkuva tuli napattua, kun Keke juuri pärskähteli ja kameraan tallentui hetki kun Keke väläyttää hienon Pepsodent-hymynsä korvat hörössä :D
Sh-r Kihin Keke


Huomenna se ois sitten kotiin lukion jälkeen, lauantaina olis Porvoon koiranäyttelyt, jossa mä ilmeisesti pääsenkin esittämään Dinaa :D Mitähän siitäkin tulee ;D Viikonlopusta tulee vähän pidennetty, kun maanantaina mulla on pikku-e:n ajotunti ja koska lukkarissa oli 8-16 koulua. Täytyy skipata koko päivä kun bussilla ei ehdi millään 9 jälkeen Harjuun niin, että ehtisi koulupäiväksi perille. Mutta ehkä se ei haittaa :D

Loppuun vielä tällainen syksyinen omena-kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti