perjantai 16. marraskuuta 2012

Blogi 1-v!

Eräänä päivänä, joka sattui olemaan 16.11.2011, päätin alkaa kirjoittaa päiväkirja blogia. Ennen tätä blogi oli kuitenkin olemassa, lisäilin silloin tällöin kuvia käytyäni jossain tapahtumassa kuvaamassa. Pelkkä kuvien lisäily ei kuitenkaan innostanut, vaan halusin alkaa kirjoittaa blogia päiväkirjamaisesti. Niimpä kirjoitin ensimmäisen "oikean" postauksen otsikolla Aina voi yrittää... Ensimmäistä postausta lainatakseni "En lupaa kirjoitella tänne päivittäin, mutta jos tavoitteeksi ottaisi vaikkapa pari postausta viikossa, niin olisin jo aika tyytyväinen :D". Eli tavoitteeseen on päästy, vuoteen on kuitenkin mahtunut postauksia 64 kappaletta. 


Googlesta pöllitty kuva ;P

Myönnän, että välillä bloggaaminen stressaa. Erityisesti, jos venytän postauksen kirjoittamista useamman päivän ja tiedän kuinka pitkä postaus on tulossa. Välillä myös se stressaa, että asiaa ja kirjoitus intoa kyllä löytyisi, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä. Bloggaamisesta on kuitenkin tullut tapa, enkä voisi kuvitellakaan lopettavani. En tavoittele blogilleni montaa tuhatta lukijaa, tämänkin hetkiset 9 riittävät aivan hyvin, vaikka uudet lukijat ovat tietenkin aina tervetulleita. Blogi on minulle lähinnä nimenomaan päiväkirja, jonne aina palailen tarkistamaan tekemiäni asioita jälkikäteen ja lueskelemaan vanhoja postauksia ja katselemaan kuvia.

Olen itsestäni todella ylpeä, kun olen jaksanut blogia jo vuoden kirjoitella. Ja blogin 1-v. synttäreitä juhlistaakseni paljastan teille nyt, että olen suunnitellut tekeväni jonkinlaisen joulukalenterin blogille. Eli joulukuussa olisi luvassa jokaiselle päivälle joulukalenteripostaus. Suunnitelmia on vaikka millä mitalla, mutta saa nähdä mitkä niistä päätän toteuttaa ja loppuvatko ideat kuitenkin lopussa :D Sen näkee sitten.

--- --- --- --- --- --- --- ---

Tällaista pohtivaa tekstiä tällä kertaa. Torstaina (15.11.) meillä oli normaali 8-16 lukiopäivä, joka vaihteeksi tuntui siltä, ettei se loppuisi koskaan. Illalla Tiia pyysi Ilkeä kuvailemaan. Tiia ohjasajoi Ilkeä ja kuvista tuli kyllä tosi kivoja, etenkin silloin kun poni malttoi liikkua kunnolla. Laukkapuomeilta tuli aika huvittavia tilannekuvia, kun Ilke siirteli kesken laukan raviin yms. Harmittavasti vain useat niistä olivat vähän epätarkkoja, kun kamera ei oikein pysy laukkaavan hevosen vauhdissa. Mutta kivoja kuvia tuli paljon ja olin ihan tyytyväinen.


Shet-r Ilke

Tänään meillä oli 8-14 lukiopäivä, jonka jälkeen KOTIIN :) Kyllä tuntui matka taas tosi pitkältä, mutta nyt kotona ollaan. Kohta olis tarkotus lähteä tallille Siriä moikkaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti