keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uusi ulkoasu

Sainpas väkerrettyä uuden ulkoasun blogille, mitäs tykkäätte? Banneria tehdessä oli aluksi selkeä suunnitelma, joka kuitenkin vähän muuttui tehdessä. Alunperin oli tarkoitus laittaa taustalle kokoelma kuvia, mutta siitä tuli niin sekava, että päädyin lopulta tällaiseen yksinkertaisempaan. Banneri on ehkä hieman liiankin yksinkertainen mun makuun, mutta toisaalta taas tykkään siitä. Noh, ehkä tuota nyt jonkun aikaa jaksaa katsella :D Aikaa bannerin tekoon meni aika mukavasti, aloittelin tiistaina joskus viiden jälkeen ja yhdeltätoista en enää jaksanut tapella sen kanssa. Tänään sitten vielä muokkasin tekstiä, eli yhteensä aikaa meni ~7 tuntia, huhhuh! Mutta aika pitkään meni sen alkuperäisen taustan kanssa sekoillessa :) Mutta eipä tarvinnut pohtia mihin olisi tiistai-illan käyttänyt :D

Vanha vs Uusi
(anteeksi vanhan huono kuva, tarkoitus oli ottaa print screen vanhastakin, mutta se vähän unohtui :D)

Eilen ja tänään (13. ja 14.11.) meillä oli siis 8-16 lukiota, eikä siinä mitään ihmeellistä. Tänään meillä oli abi-info ja ensi viikon perjantaihin mennessä pitäisi ilmoittautua kirjoituksiin, huih!

Maanantaina (12.11.) meillä alkoi koulu vasta kymmeneltä opinto-ohjauksella. Siellä käytiin jälleen läpi työssäoppimisasioita ja luokkaretkeä. Tunnin lopussa Seppänen totesi, että iltapäivän ratsastustunnilla pääsevät ratsastamaan vain loppukokeita uusivat ja muut saavat seurata ja pohtia palautetta ohjausharjoituksen pitäjälle. Olisin kyllä mieluummin ratsastanut, vaikka tunti ei ollutkaan mitenkään erikoinen. Ulkona tuuli aika reippaasti ja maneesin kolistessa ja humistessa jotkut hevoset oli vähän säpsyinä ja tunnin aihe hukkui hevosten rauhoittelun taakse. Mutta sinänsä oli kyllä ihan mielenkiintoista pohtia, mitä hyvää ja huonoa oli tässä ohjausharjoituksessa ja mitä olisi itse tehnyt ehkä toisin.
Tämän tunnin jälkeen otettiin vielä kolme hevosta yo11:lle ja me sivusta seuraajat keskityttiin pohtimaan ratsastajien istuntaa eri kulmista katsottuna. Oli kyllä sinänsä tosi opettavaista, kun Seppänen pisti meidät tarkkaan miettimään mitä näkee takaa katsoessa, edestä katsoessa, sivulta katsoessa, suoralla ja ympyrällä. Kun nyt vain nämä asiat jäisivät tuonne selkärankaan, niin voisi ehkä osata kiinnittää huomiota niihin ensi kerralla tuntia pitäessä :)
Illalla oli valjaskerho, jossa sain Sirin sidepullien otsapannankin viimein valmiiksi. Tänään kävin toimistolla maksamassa suitset, mutta Toronen ei ollut enää valjasverstaalla, joten suitsia en vielä mukaani saanut. Täytyy toivoa, että huomenna Toronen olisi paikalla, niin saisin suitset viikonlopuksi jo kotiin ;)

Kuvien vähyyden takia Dina pääsee piristämään tätä postausta ;) Kuva on huonolaatuinen, mutta toinen on nin suloinen <3

2 kommenttia: