tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuvailua, heppailua ja kamera-kuumeilua :)

Perjantaina (25.1.) meillä oli 8-14 lukiopäivä, jonka jälkeen pääsin Jasun kyydillä kotiin. Kotona innostuin lähtemään koirien kanssa lenkille, 4,5 km tuli käveltyä. Illalla katsottiin joku leffa, olisikohan ollut Bolt? :D

Lauantaina (26.1.) kuvailin aamupäivällä koiria, ensin meidän pihassa ja sitten menin pienen metsälenkin koirat irti. Kivoja kuvia tuli, on ne niin suloisia otuksia <3 (anteeksi taiteellisuuteni, innostuin laittamaan kuvia yhteen valkoiselle pohjalle :D )

Toinen komentaa heittämään palloa ja toinen komentaa ottamaan syliin <3

Pallokoira ja kummallinen siili-kuva, en tosiaan tiedä miten toi koira on tollasessa asennossa :D

Tuitui, on vähän ahdas polku molemmille :)

Nanan kootut poseeraukset ja juoksukuvat <3

Nanan yllätyshyökkäys :D

Iltapäivällä lähdettiin Ellun kanssa tallille. Lähdettiin maastoon, Ellu Sirillä ratsastaen ja mä Kasteella ajaen. Mentiin noin 8 km lenkki kääntöpaikalle ja takaisin. Siri oli heti tallin pihasta lähtiessä sitä mieltä, että menkää keskenämme, mutta lähti kuitenkin pienellä suostuttelulla. Kaste oli niin suloinen, kun se oli koko ajan varuillaan, kun Siri säpsähteli ja pysähteli. Välillä Kastekin teki jotain väistöliikkeitä, mutta lähinnä vain siksi, että yllättyi Sirin pompuista. Ja heti jos Siri pysähtyi, teki Kaste stopin ja oli valmiina väistämään, jos toinen tulee päälle. Mutta lenkki meni oikein hyvin, Kaste oli alkuun vähän laiskalla tuulella, mutta heräili äkkiä.

Sunnuntaina (27.1.) lähdettiin aamupäivällä Pinjan kanssa tallille. Heppu meni kavioiden vuoluun, joten hoitelin Sirin ja Kasteen erityisen huolellisesti ja ajan kanssa. Kun Hepun manikyyri oli hoidettu, lähdettiin Sirin kanssa kentälle. Tuuppailtiin vähän reilu puoli tuntia. Täytyy sanoa, että vähään aikaan ei ole tuntunut istunta olevan noin kadoksissa. Menin koko ajan liian takakenossa, oikea jalka vammaili ja jännitteli taas, ryhti ei säilynyt ja kädet oli muuten vain vajakisti. Suurin osa ajasta meni siis siihen, että tappelin istuntani kanssa. Huomaa, ettei ole tullut tuuppailtua kunnolla vähään aikaan. Kuvissa istunta näytti kyllä ihan hyvältä, mutta parissa Pinjan ottamassa videopätkässä näki kyllä heti kaikki virheet, mitä selkäänkin tunsin. Siri meni tosi hienosti, kuskin istunta sekoiluista huolimatta. Kun jossain vaiheessa sain istunnan joten kuten kasaan, tuli tosi kivoja pätkiä. Laukkatyöskentelykin oli varmasti parempaa kuin koko viimeisen puolen vuoden aikana. Molempiin suuntiin laukka pyöri tosi hyvin ja pätkittäin Siri jopa myötäsi kivasti niskasta. Vasemmasta (Sirin huonommasta) laukasta Pinja oli ottanut videotakin ja oli kyllä aika paljonkin paremman näköistä kuin syksyllä. Hieno poni!

Yleisön tervehtiminen :)
(sh-r Benjami ja pv-r Dar)


Kyllä se askel näköjään vähän pitenee :)








Sirin jälkeen otettiin Heppu ja mä pääsin leikkimään Pinjan uudella kameralla. Kamerahan on Nikon D5100, eli seuraava malli mun D3100 jälkeen. Megapikseleitä siinä on pari enemmän, joten kuvien laatu on hitusen parempaa. Ja kyllä sen kuvatessakin huomasi. Meillä oli kamerassa mun 55-300mm putki, joka on mun putkista parempi. Tulipa todettua sekin, että mun rungossa on selkeästi jotain vikaa, kun jättää ison osan kuvia tarkentamatta. Tuolla D5100 kuvatessani meinaan yksi kuva piti poistaa sen takia, ettei tarkentanut. Lyhyesti sanottuna, hyviä kuvia tuli Pinjan kameralla ja nyt on itsellä hirveä kamera-kuume. Hitto kun niiden täytyy olla niin kalliita, katselin meinaan tuossa eilen illalla yhtä kameraa, mikä olisi potentiaalinen ostettavaksi, mutta kun hinta näkyy olevan halvimmillaan 1500€, taitaa jäädä Nikon D600 ostamatta. Kaipa se täytyy tyytyä tuohon omaan mussukkaan <3 Tuli kyllä paljon kivoja kuvia, mitä nyt ehdin kamerasta katsomaan. Kuvathan meni Pinjan muistikortille, mutta pöllin Pinjan blogista pari kuvaa tähänkin näytille ;)

Shet-r Hemil

Hepun jälkeen laitettiin vielä Kaste valjaisiin ja lähdettiin ajamaan sekin. Kahdessa kohtaa tiputettiin Pinja kyydistä kuvaamaan. Ihan kivoja kuviahan sieltäkin tuli, tosin koska käytössä oli mun kamera, tuli myös paljon niitä epätarkentuneita. Mutta useampi todella kiva kuva oli joukossa, joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Kiva saada vähän ajokuviakin blondiponista ;)







Tämä on ehdottomasti suosikkini <3


Maanantaina (28.1.) meillä oli aamupäivä yrittäjyyttä ja yritystaloutta. Ihan mielenkiintoistahan tuo on, jos vain jaksaisi keskittyä.
Iltapäivällä meillä oli viimein opinnäytetyön esittely ja yleisössä huimat kaksi henkilöä. Noh, mikäs siinä. Kekkonen ja Tuunanen kehuivat meidän opinnäytetyön maasta taivaisiin, Kekkonenkin totesi, että jos siitä annettaisiin numero, niin ehdottomasti se olisi 3 arvoinen. Tuunanenkin totesi, että oli kivan elävöitetty kuvien avulla ja meidän tekstin/puheen jälkeen tuli takaisin se onnistumisfiilis, mikä oli kisojen jälkeenkin. Täytyyhän se itsekin myöntää, että kyllä siitä tosi hieno tuli ;)
Illalla oli vielä valjaskerho, jossa sain ohjien kuolainten päät nyt valmiiksi ja toisen pään muotoilun tehtyä. Eiköhän ne ensi viikolla valmiiksi tule, jos en nyt pahasti onnistu mokaamaan :D

Koska lyhtykuvat on lopussa, laitan tähän väliin suloisen Sirin ;)

Tänään tiistaina (29.1.) meillä oli viimeinen lukiopäivä ikinä! Ihanaa, enää ei tarvitse istua pitkiä ja tylsiä päiviä lukio tunneilla, enää koeviikko ja prelit + yo-kirjoitukset ja sitten olisi lukio-osuus suoritettu! Ja yhä tuntuu siltä, että ihan vähän aikaa sitten tänne Harjuun tuli ekaa päivää. Kyllä se aika menee nopeasti.

Huomenna olisi sitten luvassa äikän preliminäärit ja torstaina matikan kurssikoe, jonka jälkeen kotiin. Ihanaa, kun saadaan pidennetty viikonloppu, kun ei olla ruotsin kertauskurssilla. Periaatteessahan se olisi ollut ihan hyödyllistä osallistua ruotsin preliin, mutta enpä usko, että sinänsä mitään menetänkään, vaikka en menekään. Eipä sieltä mitään alustavaa numeroakaan voi saada, kun en pääsisi osallistumaan prelin kuunteluun, joten sama se on jos en osallistu ollenkaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti