keskiviikko 6. elokuuta 2014

Maya Loviisan raveissa

Maija starttasi 28.7. Loviisan raveissa ja pääsin taas apulaiseksi mukaan. Tällä kertaa Maijan omistajatkin pääsivät paikalle, joten mun hoitajan rooli rajoittui ennen ja jälkeen ravien autteluun. Lassen piti lähteä Loviisaan edeltä, kun ohjasti Lakia ekassa lähdössä, joten mä harjailin Maijan pikaisesti läpi ja laitoin pumpulit korviin. Kun Maijan omistajat tuli, lastattiin Maija traileriin ja lähdettiin Loviisaan. Maijalle oli varattu karsina, joten pienen kävelytyksen jälkeen vein sen sinne. Hetken seurailin, että Maija pysyi rauhallisena ja sitten Lasse tulikin käskemään mut raveja seuraamaan. Kovassa auringonpaiste ja vastavalo eivät houkutelleet kuvaamaan, joten päätin pitää kameran laukussa niin kauan, kunnes Maija tuli radalle. Maija näytti ihan hyvältä lämmittelyssä, joten sitten eikun odottelemaan lähtöä.



Maijan lähtö oli vasta yhdeksäs, joten aurinko ehti laskea aika alas siihen mennessä. Lämmittelyssä sai vielä tasaisesti valottuneita kuvia, mutta lähdössä kuvista tuli pimeitä ja taivaasta ylivalottuneita. Aurinkokin oli häiritsevästi juuri sen verran ylhäällä, että vastavalo häiritsi. Olen kuitenkin suht tyytyväinen kuviin, näissä olosuhteissa niistä tuli ihan hyviä. Maijan juoksu ei mennyt ihan nappiin, loppusuoralle se hyytyi ja jäi 7. sijalle. Aika oli kuitenkin 20,0ake.




Crista (yksi Maijan omistajista) hoiti Maijan pois ja traileriin. Sitten lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Otin Maijan ulos trailerista ja vein talliin. Pumpulit pois korvista ja karsinaan. Heitin Maijalle ja Tessalle (ylätallin toinen asukki) heinät ja kaurat ja sitten kotia kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti